Drevdal

Nina Hansen Dagbladet. Drevdal var også tiltalt for å ha hatt sex med en jente på 15 år.


Pin By Margrethe Drevdal Tverberg On Vmin Bts Vmin Bts V Photos Vmin

Nato holder hastemøte om situasjonen i Ukraina og for å bli enige om hvordan de skal stille seg til russiske krav når det neste uke skal forhandles med Kreml.

. Her har de fått én test per innbygger. I tingretten ble Drevdal dømt til 13 år og seks måneders fengsel. De fleste av de fornærmede var en del av kultur- og utelivsmiljøet rundt Drevdal som blant annet var redaktør for magasinet Natt Dag mellom 1995 og 2004 og pressesjef i Hovefestivalen mellom 2007 og 2014.

Gaute Drevdal er frifunnet for åtte av ni voldtekter men er dømt til ett års fengsel. Den ene er henlagt på bevisets stilling mens det ikke er avgjort om det skal tas ut tiltale i den andre saken. Brodtkorp representerer den da 15 år gamle jenta.

Kulturprofilen Gaute Drevdal 52 er frifunnet for åtte av ni voldtekter han var tiltalt for. Kulturprofilen Gaute Drevdal. Drevdal har hele tiden fastholdt at han er uskyldig.

Drevdal er nå frifunnet for åtte av ni voldtekter og for seksuell omgang med mindreårig. HER KAN DU LESE MER OM VOLDTEKTSSAKEN MOT GAUTE DREVDAL. Drevdal blir likevel dømd til å betale sivile krav på 150000 kroner til tre av dei fornærma kvinnene 120000 kroner til to av dei fornærma kvinnene medan han blir frikjend for erstatningskrava for dei fire resterande kvinnene.

I retten sa jenta at hun hadde hatt frivillig sex med Drevdal flere ganger etter at hun fylte 16 år og retten påpeker at det ikke kan utelukkes at kvinnen som nå er i 20-årene blander hendelser. I erstatningssaker er beviskrava og skuldkravet noko annleis enn for straffesaker. Nå anker han.

Kulturprofilen Gaute Drevdal 52 ble frifunnet for åtte av ni voldtekter han var tiltalt for. Saken gikk i Borgarting mellom oktober og desember i fjor. Kulturpersonlighet Drevdal har hatt en rekke ledende roller i.

Drevdal har hele tiden nektet straffskyld og anket dommen til lagmannsretten. Dømmes til fengsel i ett år. Borgarting lagmannsrett har frifunnet kulturprofilen Gaute Drevdal for åtte av de ni voldtektene han ble dømt for i Oslo tingrett.

Likevel ble han dømt til å betale erstatning til fem av de fornærmede kvinnene. 52-åringen var i mange år et kjent og populært ansikt i kulturmiljøet og utelivet. Nå anker han til Høyesterett melder NRK.

Gaute Drevdal får stor reduksjon i straff. Han må likevel betale erstatning til fem av kvinnene på til sammen 690000 kroner. Drevdal ble frikjent for åtte voldtekter men han er i lagmannsretten likevel dømt til å betale 690000 kroner i erstatning til fem av kvinnene.

Drevdal får dermed en reduksjon på over 12 år i straffen fra tingrettsdommen. Drevdal dømmes likevel til å betale 150000 kroner til tre av kvinnene. Lagmannsretten presiserer at i dei tilfella der Drevdal blir.

Men han er frikjent også for dette. Den tidligere kulturprofilen har hele tiden nektet straffskyld og anket dommen. Han ble til å begynne med omtalt som kulturprofilen i mediene.

Startsiden gir deg det beste innen Reise Motor Økonomi Sport og Mat Drikke. Drevdal har hele tiden nektet straffskyld og anket dommen til lagmannsretten. Gaute Drevdal ble først dømt til 13 år og seks måneders fengsel for ni voldtekter.

Han må i tillegg betale 120000 kroner til to av kvinnene. Etter lagmannsrettens behandling er dommen kraftig redusert. Mens han frikjennes for å betale.

Drevdal ble i tingretten dømt til 135 års fengsel for ni voldtekter og seksuell omgang med en 15 år gammel jente mellom 2005 og 2014. Retten mener det er mulig at jenta blander ting som har skjedd. Årsaken til at han idømmes å betale.

Lagmannsretten frikjente Drevdal for dette forholdet under dissens og dømmer han til ett års fengsel for ett tilfelle av sovevoldtekt. Søk nyheter og nyttige nettsider samlet på ett sted. Gaute Drevdal frifunnet for åtte av ni voldtekter - må sone ett år.

Men Drevdal dømmes likevel til å betale sivile krav på 150000 kroner til tre av kvinnene og 120000 kroner til. I retten sa jenta at hun hadde hatt frivillig sex med Drevdal flere ganger etter at hun fylte 16 år og retten påpeker at det ikke kan utelukkes at kvinnen som nå er i 20-årene blander hendelser. I lagmannsretten er han frifunnet for åtte av de ni voldtektene og for seksuell.

Vi gjør nettet nyttigere. Drevdal var også tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med en jente på 15 år kort tid før hun fylte 16 år men han frikjennes også på dette punktet av flertallet. Drevdal var også tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med en jente på 15 år kort tid før hun fylte 16 år men han frikjennes også på dette punktet av flertallet.

Drevdal ble dømt til 135 års fengsel i Oslo tingrett i juni 2020 en dom som ble anket på stedet. Han ble likevel dømt til å betale erstatning til fem av de fornærmede kvinnene. Vi blir nødt til å vurdere annerledes.

I sitt innledningsforedrag sa aktor Trude Antonsen at det har kommet ytterligere to anmeldelser mot Drevdal. I Borgarting lagmannsrett ble Gaute Drevdal frifunnet for åtte av ni voldtekter og fikk redusert straffen fra 13 år og seks måneder til ett års fengsel. Nå er han dømt til.


Norman Reedus Gallery Norman Reedus Norman Reedus Norman Daryl Dixon


Sloane Serving Bowl In 2021 Safe Food Bowl Serving Bowls


Pin Pa Nesting


Keith Kogane Tumblr Voltron Klance Voltron Funny Voltron Memes


Ernst Haas S Influence On My Way Of Seeing Quotes About Photography Photo Color Photography


Pin By Jarle Drevdal On Character Simple Simple Character Design Character Design Casual Sets


50 Inspirational Workspaces Offices Part 22 Interior Office Inspiration Home Decor


Gorgeous Gary Source Https Www Facebook Com Garyoldmania Gary Oldman British Actors Actors


Hot Bts Apparel 50 Off For A Limited Time Lunarnoona Com Shop Noona S Closet Lunarnoona Com Bts Bangta Bts Taehyung Kim Taehyung Taehyung


Ikea Anvandbar Plantes De Decor De Maison Pots De Fleurs Suspendus Support Plante


Elliott Smith Lyrics Photos Pictures Paroles Letras Text For Every Songs Elliott Songs The Hollywood Reporter


Ai Ap Pro Photo Daily Special Report Remembering Ernst Haas Color Photography Ernst Haas Photography Photography


Brikkevev Tablet Weaving Patterns Tablet Weaving Weaving Patterns


Alden S Trim


Sarah Pickering Pickering Contemporary Photography Devine


Jotun Lady Balance Fargekart Innenarchitektur Wohnzimmer Schlafzimmerfarben Wohnzimmer Design


Bladet Bunad Kari Anne Pedersen Greier Ut Om En Bunad Fra Ovre Valdres Kultur Magasin Handarbeid


Harry Potter Stuff Rupert Grint Ronald Weasley Harry Potter


Ernst Haas Horses Wild Horse Pictures Horse Pictures

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel